in

Michael J. Losier – Így működtesd a vonzás törvényét! könyv pdf – Íme a könyv online!

Hirdetés

Michael J. Losier – Így működtesd a vonzás törvényét! könyv pdf – Íme a könyv online!

A titok feltárult: megtapasztaltad, hogy a vonzás törvénye működik. Itt az ideje, hogy a saját érdekedben működtesd! De mit tegyél pontosan a hétköznapokban? Ez a tökéletes gyakorlati kézikönyv lépésről lépésre mutatja be, miként fogd munkára a vonzás törvényét a saját érdekedben. Segít kiküszöbölni az életedből a nem kívánatos dolgokat, és megtölteni olyanokkal, amelyekből energiát, jómódot, szerelmet, egészséget és örömöt nyerhetsz. A könyvet használhatod arra, hogy csak néhány változást valósíts meg, de tökéletes arra is, hogy teljes mértékben rendbe hozd vele az életed – minden területen utat mutat számodra. Fedezd fel, milyen könnyen használható a következő témákban: – Pénzügyeid rendezése – A nem kívánatos dolgok megszüntetése – A jómód és a gazdagság fokozása – Ideális társad megtalálása és a számodra ideális kapcsolatok vonzása – Valódi hivatásod felfedezése, a leginkább neked való állás betöltése – Üzletviteled, karriered fellendítése – Vásárlóid, ügyfeleid és a hozzád forduló emberek körének bővítése – Önbizalmad megerősítése, növelése Amikor ténylegesen azt látod, hogy egyre több ötlet, pénz és jó ember lép be az életedbe, amikor szinte dúskálsz a lehetőségek áradatában, minden ismerősödnek erről a könyvről fogsz mesélni. Az NLP-mester Michael Losiernek valóban érzéke van ahhoz, hogy bámulatos eredményekre sarkalljon – meríts te is a tudásából, és add tovább a lehetőséget!

Michael J. Losier – Így működtesd a vonzás törvényét! könyv pdf – Íme a könyv online!

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Ez a cikk Michael J. Losier – Így működtesd a vonzás törvényét! könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Paulina Éva – Kiből lesz a JÓ NŐ? – Válasz dr. Csernus Imrének könyv pdf – Íme a könyv online!

Ruediger Dahlke – Thorwald Dethlefsen – Út a teljességhez – A betegségek jelentése és jelentősége könyv pdf – Íme a könyv online!