in

Kismenők – Szilczer Lili: Cukiság vérprofi zsötével

Hirdetés

Lajtai Kati azt mondta, Lili cukiságfaktor alapján száz pontot érdemelne, miközben minden mozdulata vérprofi, ahogy Ábel Anita fogalmazott. Apáti Bencét pedig egy olyan táncmozdulat nyűgözte le, amit ő maga csak 15 évesen tudott először szabályosan megcsinálni.

A Kismenők című tehetséggondozó szuperprodukcióban a kis tehetségeké a főszerep, Ördög Nóra és Tilla vezetésével. A formátum egyik különlegessége, hogy a műsorvezetők egyben csapatkapitányok is. A TV2 évek óta kiemelt figyelmet fordít az énekes tehetségek felkarolására, azonban most műfaji megkötés nélkül bizonyítja be, hogy a nagy tehetség ott van a kicsikben is.

A műsor négy zsűritagja: Ábel Anita színésznő-műsorvezető, Lajtai Kati énekesnő, Apáti Bence balettművész és Hajós András dalszerző. A Kismenők nem egy verseny, elsősorban a tanuláson, a tehetség-gondozáson van a hangsúly. Ezért Nóri és Tilla támogatása mellett szakmai segítséget is kapnak a gyerekek: olyan profi tanárok készítik fel őket, akik a legjobbak az adott területen.

Szólj hozzá!

Kismenők – Cserép Tímea: Bájos hajlékonyság

Kismenők – Ádám Szofia bekerült